English
Pihamaan kantatilan aitoja makuja

Pihamaan viini- ja puutarhatilalla on tilaperinteitä jo vuosisatojen takaa.  Janne Pihamaa isännöi Kalkkisissa tilaa, jonka antimista tuotetaan siidereitä, oluita, marjaviinejä, sahtia, kuohuviinejä, limonadeja ja erilaisia sesonkijuomia sekä Kalkkisissa että Heinolassa.

Heinolassa viinitilaa sekä persoonallisia pienpanimojuomia tuottavaa Pihamaan Panimoa luotsaa Titta Pihamaa. Siinä sivussa hoituu myös Heinolan Heilan helmoissa sijaitsevan Pienpanimokauppa Hilpeän emännöinti.

Pihamaan juomat saavat arominsa huolella kasvatetuista marjoista, hedelmistä ja viljoista, joita tunteella vaalitaan Kalkkisten pelloilla.

TUOREITA VIHANNEKSIA JA MARJOJA - VALMIIKSI POIMITTUNA

Pihamaan tilan pellot pursuavat marjojen lisäksi lähiruokaa parhaimmillaan; herneitä, uusia perunoita, salaatteja, maissia, kaaleja, yrttejä, sipuleita ja paljon muuta. Päivän satoa kerätään tuoreina omaan tilapuotiin, josta ne voit helposti noukkia omaan ostoskoriisi.

PIHAMAAN MAKUUN PÄÄSEE MONESSA PAIKASSA

Pirskahtelevat marjaviinit, siiderit, oluet, limpparit ja Pihamaan Sahti ovat myynnissä Pihamaan tilapuodissa Kalkkisissa ja Lähiruokatori Heinolan Heilan helmoissa.

Muita myyntipaikkoja tuotteillemme ovat lähialueiden S-marketit ja Heinolan Citymarket, Vääksyn K-Supermarket, Deli Bakers Lohja, Suvimarja Auttoinen ja Viipurilainen Kotileipomo, Cafe & Deli, joissa on valikoidusti myynnissä tuotteitamme.