English
Pihamaan pienpanimo-oluet

Pihamaan Panimon suodattamattomia pintahiivaoluita pannaan ilolla ja tunteella suomalaiseen makuun sopivaksi. Yhdistelemme ennakkoluulottomasti eri maiden hiivoja humaloiden oluet täyteläisiksi ja maukkaiksi.

 


Hunsvotti -hävikkileipä olut

Ettei menisi ihan husvottailuksi, Hepe pisti stopin hävikille. Leivät jotka jäivät syömättä, päätyivät loistavaan olueen.

33 cl  4,9 vol%


Ryytirannan Keikari -rosmariininen ale

Kultainen, kevyt ja yrttinen!

 

33 cl  4,7 vol%


Vadelmaveijari

Hepen Vadelmaveijari on – niinkuin veijareiden kuuluukin olla, iloinen ja raikas, mahottoman miellyttävä mutta pilkettä silmäkulmassa!

33 cl  5,0 vol%


MansikkaHempukka

Hepen Hempukka on aika kevytkenkäinen!Ei nimittääin kenkä paina yhtään kun tätä hörppää! Mansikat on ihan ite kasvatettuja!

33 cl  5,0 vol%


Heinola olut

Miedosti humaloitu punaniska Lahden toiselta puolelta Heinolasta.

33 cl   4,6 vol%


PIHAMAAN HUPAKKO

VAALEA ALE –  MALTILLA HUMALOITU PINTAHIIVAOLUT

Pihamaan Hupakko on keimaileva kuin Hämäläisneito ruiskukkapellossa. Vaalea ja viettelevä, raikas ja aromikas kaunokainen jolla on hyvä maku.

5,4 %-vol, 0,33 l pullo


PIHAMAAN SAVUJUSSI

SAVUOLUT- VAALEA, SOPIVASTI SAVUINEN PINTAHIIVAOLUT

Savujussi on kuin hämäläisnuorukaisen tervehdys; rehti ja savusaunan lauteilta puhtinsa saanut. Jussi on suodattamaton, maltilla humaloitu ja sopivan savuinen ale.

5,4 %-vol, 0,33 l pullo


PIHAMAAN JÄÄRÄ

MALTILLA HUMALOITU TUMMAHKO VEHNÄOLUT

Jäärä jäkkiniska, ikuinen vastaanväittäjä. Vehnänkin taivutti tummemmaksi vaahtopääksi ja antoi kaveriksi maltillisen humaloinnin.

5,4 %-vol, 0,33 l pullo


PIHAMAAN TUITTU

VAALEA ALE – VÄHÄN NAPAKAMMIN HUMALOITU PINTAHIIVAOLUT

Tuituttaako? Pihamaan Tuittu kirvoittaa kielenpäähän mukavan aromikkaat humalat. Vaalea mutta runsas runko pehmittelee reiluja humaloita ja liitto on vallan mainio.

5,4 %-vol, 0,33 l pullo


PIHAMAAN PIMEE

TUMMA ALE – MALTILLA HUMALOITU PINTAHIIVAOLUT

Pihamaan Pimeessä on tummia tunteita. Syvä ja aistikas Pimee on maltainen ja aavistuksen paahteinen suodattamaton pintahiivaolut.

5,3 %-vol, 0,33 l pullo


Pihamaan Sahti

Pihamaan Sahtia käydään hakemassa mukaan vähän kauempaakin koukaten, sen verran hyvässä maineessa meidän pehmeä ja täyteläinen sahti on. Kiitos siitä!
Sahtimme noudattelee vanhoja Itä-Hämäläisiä sahdinvalmistusreseptejä ja on alueelle tyyppillisesti tummahkoa.
Sahti on loppuun asti elävä tuote, käydä puksuttelee vielä pullotettunakin ja siksi se onkin syytä säilyttää mahdollisimman kylmässä.

Keväällä 2018 valmistettiin Pihamaan Sahdin rinnalle savuinen Rehti Sahti Heila Lähiruokatorin 10-vuotistaipaleen kunniaksi.

0,5 l / 0,75l /3l
9 vol%