Torimyyntipisteissäkin jo kuhinaa
14/06/2018

Pelloilta löytyy herkkuja jo myyntipisteisiimme Sysmän torille, Vääksyn torille ja Heinolassa löydät meidät Heilan edestä.
Nyt herkuttelemaan!

Avomaan mansikat ovat jo kypsiä!
11/06/2018

Aurinko on hellinyt ja mansikat ovat kypsyneet ennätysaikaisin!
Pieniä vähän ovat kuivuudesta johtuen, mutta sitäkin makeampia!!

Myös uutta perunaa aletaan kuokkia loppuviikosta.
Kyllä nyt kelpaa herkutella!

Kalkkisten Puoti palvelee:

MA – PE  10 – 18
LA             9 – 18
SU            11 – 16

Pian maistellaan Pihamaan mansikoita
17/05/2018

Makeat, Kalkkisten puutarhatilalla kypsyneet Pihamaan mansikat vievät joka kesä kielen mennessään. Kun sato kypsyy, marjoja voi ostaa tilamyymälästä sekä Heinolan Heila-lähiruokatorilta. Mikäli haluat tulla poimimaan oman osasi sadosta, seuraa tiedotteita Pihamaan Facebook-sivulla.

Tervetuloa kesäretkelle Kalkkisiin
25/04/2018

Toukokuun alusta Pihamaan Puutarhatilan ovet ja herkuttelupaikat avautuvat kotimaisia makuja arvostavien vierailijoiden iloksi. Jo toukokuussa tilalle voi poiketa ostoksille, kahville tai retkelle viikonloppuisin, kesä–elokuussa viikon jokaisena päivänä. Syyskuussa tila avoinna viikonloppuisin. Katso tarkemmat tiedot ja ryhmäruokailujen varaustiedot Palvelut-sivulta.

Pihamaan juomat saivat uuden ilmeen
05/04/2018

Kevään aikana Pihamaan siideri- ja olutpulloihin alkoi tupsahdella uuden ilmeen mukaisia etikettejä. Ensimmäisenä hyllyyn ehtivät Omena-, Puolukka- ja Vadelmasiiderit ja muut tuotteet seuraavat perässä. Ilmeuudistuksen pyörteissä uudistettiin myös Pihamaan logo ja kotisivut, jossa juomavalikoimaan on entistä helpompi tutustua.